Onze merken

Vlammende producten

Heb je een eigen webshop of winkel? Dan kun je bij ons informeren om onze producten te gaan verkopen.

BonFeu

Stoer, herkenbaar en multifunctioneel...

Het merk BonFeu staat voor een herkenbaar en doordacht design. Er wordt alles aan gedaan om duurzame producten te ontwikkelen die prettig zijn in gebruik en ook geschikt zijn om buiten te koken. Veel tuinhaarden zijn uitgerust met extra’s zoals een grillrooster, een wokring en/of een plancha. Zo kun je het plancha bakken helemaal tot je nemen.

Creatieve en eigentijdse ontwerpen, inspelend op de huidige trends, maar altijd met een zekere robuustheid die een lange levensduur garandeert… Juist door deze kernwaarden is het merk BonFeu uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van tuinhaarden, vuurschalen en bijhorende accessoires.

Cookking

Van grillroosters tot vuurschalen

Bij CookKing staat kwaliteit altijd hoog in het vaandel. Hoge kwaliteit zorgt namelijk voor een langere levensduur en dus voor tevreden consumenten. CookKing heeft al 30 jaar ervaring met onder andere vuurschalen, vuurkorven, tuinhaarden en rookovens. Wij werken met gecertificeerd staal met een dikte tussen 2mm en 5mm.

Onze producten worden handgemaakt in Europa. Dit zorgt ervoor dat we extra aandacht kunnen besteden aan de kwaliteit en details. De producten van CookKing zijn een echte blikvanger voor terras of tuin.

STOOQ

Passion for flames

STOOQ… de laatste drie letters zijn verbonden. Vuur verbindt! Samen rond een haardvuur, samen aan tafel met kaarsjes, samen eten bereiden op een buitenvuur. 

De Q… dat staat voor kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit van de materialen en het design. Maar ook de kwaliteit van het vuur. Vandaar dat er ook een complete STOOQbox aangeboden wordt

STOOQ kiest heel bewust voor Nederlandse producenten. Het liefst kleine bedrijven. Van  ontwerpers tot staalbedrijven, van start-ups tot zeer ervaren professionals. We willen snel kunnen schakelen en willen het vakmanschap uit Nederland juist belichten. Want er zit zo veel talent in ons landje #madeintheNetherlands 

De collectie is nog klein, we streven er naar om op korte termijn meer mooie producten aan te bieden. Er zit al heel wat moois in de testfase. Blijf het dus regelmatig checken op de website of socials!

MOODZ Outdoor Living

Robuuste vuurschalen van hoge kwaliteit

Met een MOODZ vuurschaal haal je een echte blikvanger in je tuin.

Met een diameter van 60, 80, 100, 120 of 150 cm en gemaakt van maar liefst 3 mm dik cortenstaal of hoogwaardig roestvrij staal, zorgen deze geweldige vuurschalen gegarandeerd voor vele sfeervolle avonden.

De MOODZ vuurschalen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters, zodat er altijd een vuurschaal is die in jouw tuin past!

Samenwerken

Aan de slag met URBAN FLAMES?