Onze merken

Vlammende producten

Heb je een eigen webshop of winkel? Dan kun je bij ons informeren om onze producten te gaan verkopen.

Cookking

Van grillroosters tot vuurschalen

Bij CookKing staat kwaliteit altijd hoog in het vaandel. Hoge kwaliteit zorgt namelijk voor een langere levensduur en dus voor tevreden consumenten. CookKing heeft al 30 jaar ervaring met onder andere vuurschalen, vuurkorven, tuinhaarden en rookovens. Wij werken met gecertificeerd staal met een dikte tussen 2mm en 5mm.

Onze producten worden handgemaakt in Europa. Dit zorgt ervoor dat we extra aandacht kunnen besteden aan de kwaliteit en details. De producten van CookKing zijn een echte blikvanger voor terras of tuin.

STOOQ

Passion for flames

STOOQ… de laatste drie letters zijn verbonden. Vuur verbindt! Samen rond een haardvuur, samen aan tafel met kaarsjes, samen eten bereiden op een buitenvuur. 

De Q… dat staat voor kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit van de materialen en het design. Maar ook de kwaliteit van het vuur. Vandaar dat er ook een complete STOOQbox aangeboden wordt

STOOQ kiest heel bewust voor Nederlandse producenten. Het liefst kleine bedrijven. Van  ontwerpers tot staalbedrijven, van start-ups tot zeer ervaren professionals. We willen snel kunnen schakelen en willen het vakmanschap uit Nederland juist belichten. Want er zit zo veel talent in ons landje #madeintheNetherlands 

De collectie is nog klein, we streven er naar om op korte termijn meer mooie producten aan te bieden. Er zit al heel wat moois in de testfase. Blijf het dus regelmatig checken op de website of socials!

Pizzacosi

Een hout gestookte pizzaoven

De Pizzacosi is een hout gestookte pizzaoven waarin je, net als in een steenoven, Pizza’s bakt op een stenen ovenvloer. In dit kleine wonder bak je als een echte pizza-expert in enkele minuten super lekkere pizza’s.

​Door het unieke ontwerp blijft de hitte ook aan de voorkant van de pizza langer boven de pizza hangen. Zo krijgt de pizza van alle kanten meer hitte en wordt gelijkmatiger gaar dan in vergelijkbare kleine ovens.

De oven kan wel tot 450 graden heet worden, maar let op! Voor een krokante pizza bak je op 350 graden. Je pizza is dan in ongeveer 4 minuten klaar.

Samenwerken

Aan de slag met URBAN FLAMES?